Luister Super FM!

Door op een van de onderstaande players (de pictogrammen) te klikken, kunt u de programma's van Super FM beluisteren.

 

Super FM is een radiostation uit Rijswijk en is 24 uur per dag te beluisteren. U hoort een gevarieerde muziekmix die bestaat uit the greatest hits van de 80's-90's en 00's. Hiernaast zijn er ook diverse radioprogramma's en komt het (lokale) nieuws voorbij..

 

 

 

Welkom bij Super FM

Super FM is een radiozender voor Rijswijk (Zuid-Holland) en Haaglanden. Super FM en is onder andere bereikbaar via onze website en livestream. Ook via social media – onder andere via Facebook, Twitter en Youtube – is Super FM te volgen. Hiernaast werkt Super FM met diverse lokale organisaties samen, zoals met de Bewonersgroep Buurthuiskamer Te Werve Rijswijk, de Streekomroep Midvliet FM, de omroep voor Leidschendam, Voorburg en Wassenaar en met de Stadsredactie Rijswijk.

 

Super FM nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super FM

Super FM is het nieuwe radiostation vanuit en voor Rijswijk!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen met redactionele vaardigheden in de Media, Informatie en Communicatie die willen helpen Super FM uit te bouwen tot een volwaardig, lokaal, onafhankelijk en betrouwbaar medium. Mensen die lokaal en betrokken zijn in en om Rijswijk zijn van harte welkom om contact te zoeken! Voor meer informatie kunt u een email sturen naar: info@super-fm.nl.