Welkom Bij Radio Mi Amigo Gold -Internetradio Radio Mi Amigo Gold

Bild

Radio Mi Amigo Gold is een internationaal internetradiostation en is vanaf nu 24 uur per dag on-line te beluisteren. Aan de rechterzijde staan de audiolinks naar ons livestream. U kunt ook met de on-line webplayer naar ons luisteren On-line player U kunt direct naar ons luisteren door op één van de audiolinks te klikken. Als u vragen of problemen heeft met betrekking tot het luisteren naar ons, kunt u ons altijd mailen. Wij wensen u veel luisterplezier. Het team van Radio Mi Amigo Gold. Radio Mi Amigo Gold biedt u als sponsors of adverteerder de ruimte! Wij rekenen zeer aantrekkelijke prijzen en bieden u toegang tot een zeer grote groep trouwe Radio Mi Amigo Gold Luisteraars.

Radio Mi Amigo Gold - AM Radio in Nederland

Bild

Zoals reeds gezegd met het gevoeld en voorliefde voor oude muziek (uit de jaren 70s en 80s ) en de sfeer van AM Buizenradios en Middengolf lampenzenders. Sinds kort geeft de Nederlandse overheid de mogelijkheid om als Laag vermogen Radio Stations (tot maximaal 100 Watt) om legaal de radiohobby uit te oefen. Hierdoor vindt u interessante links onder de link AM Radio,Hier staan de mogelijkheden om via AM uit te zenden. N.B. Uiteraard kijken wij als Radio Mi Amigo "Gold" ook de mogelijkheid om zelf ook via AM te gaan uitzenden).Vind je ons idee leuk en wilt u mee werken aan de verder uitbouw opbouw van ons station stuur ons dan een bericht.

Radio Mi Amigo Gold -Over Radio Mi Amigo Gold

Bild

Radio Mi Amigo is een bekende naam uit de jaren 70e maar nu in een andere jasje en met een nieuw geluid. Wij claimen dan ook niet dat wij “de Mi Amigo" zijn of dat wij beter zijn al die "andere Radio Mi Amigos”. Nee wij zochten een mooie naam om hiermee een goed radiostation met een prima geluid neer te zetten. Wist u dat in de jaren 70e en 80e de normaalste zaak van de wereld was, dat een kleine radiostations met geen groot budget. Grote radionamen (her-) gebruikte van de oude zeezenders die voorheen op de Noordzee uitzond. Zo waren er niet alleen in België maar ook in Nederland o.a. in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag veel radiostations die zich Radio Noordzee / Radio Caroline / Radio Veronica noemende en uitzonden op de FM band. En ook de zeezender naam Radio Delmare werd vaak “herbruikt”. Rond 2005 is met de komst van het internet en internetradio er een nieuwe generatie begonnen met het (her)gebruiken van zeezender namen. Onderandere Radio Mi Amigio (Radio Mi Amigio 192 was opgezet door oud fan’s van dit station).Maakt zo een herstart. Er duiken nu steeds meer zeezendernamen op via het Internet. Op dit ogenblik [2017] zijn er een stuk of 12 Radio Mi Amigo actief op FM en AM / Korte Golf (zie bovenstaande links) en op het internet zijn er een stuk of 20. Bij ons heerst het gevoeld voor oude muziek uit de jaren 70s en 80s, En de sfeer van AM buizenradios en Middengolf lampenzenders wordt het beste weergegeven met deze naam. Dus vandaar de naam Radio Mi Amigo Gold met als Gold als toevoeging om een nieuwe elan een verfrissend geluid aan te geven. Welkom dus bij Radio Mi Amigo Gold !