December 2020 Dit is Kersthitsradio.nl

Welkom bij het nieuwe Kershitsradio.nl In de maand december kunt u naar de mooiste kerstmuziek en de beste kersthits van de afgelopen 30 jaar beluisteren via ons station. Kersthitsradio.nl als u niet binnen 2 minuten muziek hoort. Kunt u hierboven een van de muziekspelers aan klinken.

Nu Sinterklaas het land weer uit is gaan eindelijk de kerstbelletjes over de hele wereld rinkelen. Dit jaar een zeer bijzonder jaar want met de uitbraak van COVID - 19 (coronavirus) zal de kerst van 2020 als bijzonder in de geschiedenis boeken gaan waarbij samen komst en samen genieten vooral online zal zijn wij hopen u met ons station een beetje door de donkere dagen van deze maand heen te helpen .Samen met jouw Kersthitsradio.nl

Ook dit jaar zijn de kerstbomen zijn niet aan te slepen in Nederland en België,en uit duizenden huishoudens twinkelen de kerstlichtjes kerstmuziek op internet en via de radio.

Naast veel eten en drinken zal dit jaar ook veel aandacht zijn voor de kerstmuziek o.a. via Kersthitsradio.nl.

 

Meer gevoel over samen zijn met de kerst in 2020?

Maar ook zal er veel stres zijn deze laatste dagen van het jaar. Kan de Kerstman wel een gepast cadeautje vinden voor opa en oma,vader en moeder,broertje of zusje?

Wat gaan we eten met de kerst? Wat moet ik aan? Hoe handhaaf ik 1,5 meter aan de tafel en wie mag er wel komen of wie mag volgende jaar weer langskomen. Kortom,de meeste mensen zijn nu al druk in de weer om de kerstdagen met een prettig gevoel door te gaan brengen met vrienden en familie. En laten wij "Kershitsradio.nl" daar nu een bijdrage aan leveren !

Jouw Kerst is onze missie!

Wij van Kershitsradio.nl brengen jouw en je geliefde een kerst met de beste Christmas songs van, 60s,70s, 80s en 90s, en natuurlijk de beste hits van nu.Waar je ook bent thuis,op je werkplek,in de auto, fiets of onderweg , je kunt nu ook via je I-phone en/of android telefoon luisteren naar jou favoriete hits. Welkom bij jouw nummer 1 kerstmuziek livestream Kershitsradio.nl !

Design downloaded from