Hartelijk welkom bij Christmas-FM!

Christmas-FM is een nieuw Nederlands station en wij zenden alleen de beste kerst hits & de leukste muziek uit van de jaren 80 tot en met nu.

Christmas-FM gebruikte hiervoor een unieke muziek formule.Wij willen weer een beetje het gevoel van de gouden tijden van de vrije radio terugbrengen. Christmas-FM denkt daar veel mensen en zeker de oude vrije radio fans een plezier mee te doen..Voor het uitzenden hebben wij alle nodige vergunning aangevraagd.

Christmas-FM heeft een Facebook pagina dus like us !: Facebook, Meer over het ontstaan van Christmas-FM leest u op onze “about us pagina”.About Us,Voor diverse programma’s zoeken wij nog medewerkers. Als u belangstelling heeft stuur dan een mail. Contact Us

Christmas-FM -headlines.

  • Christmas-FM

    Christmas-FM: Er zijn al wat radiostations (o.a. Sky radio) die zijn begonnen met hun kerstprogramma.Echter wij [Christmas-FM] beginnen echt pas per 1 december, echter wat is het bijzonder is dat Christmas-FM ook een aantal bijzondere radioprogramma’s gaat uitzenden.
  • Christmas-FM

    Voor op 1e kerstdag en 2e kerstdag kunt u uw kerstboodschap terug horen via de radio. Spreek hiervoor de Christmas-FM telefoon voice mailbox in, onder nummer 06-5177.9747 U kunt ook een berichtje achter laten op onze lichtkrant/tekstbalk. Like us op Facebook en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond de kerst.
  • Christmas-FM

    Op herhaling hoort u diverse nostalgische radio programma en radiostation tijdens de (kerst-) avond en (nacht-) uitzenden .So stayed tuned.