Over Ons

Over Radio Centraal Was voorheen bekend onder Hitradio Centraal FM. En is ontstaan in de Betuwe Tiel. Hier waren wij voor over 10 jaar de leukste Internet radio van Nederland. Echter door privé omstandigheden moest de toenmalige eigenaar stoppen met het station. Na 3 jaar van stilte op het internet. Heeft een nieuwe eigenaar* Hitradio Centraal FM (*tevens een oud DJ van Centraal) Hitradio Centraal FM Betuwe/Gelderland aangekocht om het station nieuw leven in geblazen.Dit met toestemming van de oude eigenaar. Maart 2019 is er een update. De originele 1e eigenaar is inmiddels weer eigenaar van het domein Hitradio Centraal FM en Radio Centraal is nu <tijdelijk> de naam waaronder wij blijven draaien. Radio Centraal heeft de muzikale smaak aangepast,namelijk alleen maar het beste Nederlandstalige muziek van de afgelopen 30 jaar. Hiernaast is er sinds 14-4-2019 mogelijk om meteen zelf een muzieknummer aan te vragen in onze uitgebreid bibliotheek ga naar de luisterpagina om een track aan te vragen (dit mag van alles zijn)!

Centraal staat VOOR Nederlandstalige muziek

Radio Centraal zendt de gezelligste Nederlandstalige muziek uit in de hoogste geluidskwaliteit. Dat is namelijk in ultra high definition stereo in 320 Kbps. U kunt mee genieten van de mooiste muziek. En dat geheel gratis ! Wij wensen u veel luister plezier. Met een muzikale groet van, het team van Radio Centraal.

  • Radio Centraal.
  • High Definition 4K HD Stereo.
  • De beste Nederlandstalige hits.
  • 24 uur per dag non-stop.
  • De gevarieerde muziek mix,van oude en nieuwe Nederlandstalige hits.

digitaal stereo

Radio Centraal is te beluisteren in digitaal stereo dat is dus zonder ruis, kraak of andere onderbrekingen indien je een stabiele internet verbinding heb, kunt je luisteren via de links die aan de linkerzijde staan.