Over Ons

Over Hitradio Centraal FM Centraal is ontstaan in de Betuwe Tiel. Hier waren wij voor over 10 jaar de leukste Internet radio van Nederland. Echter door privé omstandigheden moest de toenmalige eigenaar stoppen met het station. Na 3 jaar van stilte op het internet. Heeft een nieuwe eigenaar* Hitradio Centraal FM (*tevens een oud DJ van Centraal) Hitradio Centraal FM Betuwe/Gelderland aangekocht om het station nieuw leven in geblazen.Dit met toestemming van de oude eigenaar. Wel is de muzikale smaak aangepast,namelijk alleen maar het beste Nederlandstalige muziek van de afgelopen 30 jaar.

Hitradio Centraal fm staat VOOR Nederlandstalige muziek

Hitradio Centraal FM zendt de gezelligste Nederlandstalige muziek uit in de hoogste geluidskwaliteit. Dat is namelijk in ultra high definition stereo in 320 Kbps. U kunt mee genieten van de mooiste muziek. En dat geheel gratis ! Wij wensen u veel luister plezier. Met een muzikale groet van, het team van Hitradio Centraal FM.

  • Hitradio Centraal FM.
  • High Definition 4K HD Stereo.
  • De beste Nederlandstalige hits.
  • 24 uur per dag non-stop.
  • De gevarieerde muziek mix,van oude en nieuwe Nederlandstalige hits.

digitaal stereo

Hitradio Centraal FM is te beluisteren in digitaal stereo dat is dus zonder ruis, kraak of andere onderbrekingen indien je een stabiele internet verbinding heb, kunt je luisteren via de links die aan de linkerzijde staan.