Welkom

Hitradio Centraal gaat over naar de rechtmatige eigenaar deze zal binnenkort de webdomeinnaam overnemen.

Bewaar onderstaande link om alsnog mee te luisteren.

Radio Centraal

Hartelijke welkom dit is HitRadio Centraal FM Wij zijn de leukste Internet radio van Nederland. Met alleen maar het beste Nederlandstalige geluid (muziek) van de afgelopen 30 jaar.

Centraal staat VOOR muziek

Hitradio Centraal FM zendt de gezelligste Nederlandstalige muziek uit in de hoogste geluidskwaliteit. Dat is namelijk in 4K HD stereo in 320 Kbps. Dit wordt de nieuwe geluidsnorm die ook voor DAB+ zender geldt. Hiernaast hebben we ook een aantal stream met lagere geluidskwaliteit. Die is nog steeds de moeite van het beluisteren waard zijn. Dit zodat alle luisteraars mee kunnen luisteren. Dit kan via uw mobiel, WiFi of werk-netwerk is. U geniet van de mooiste muziek. Via Wifi is dat geheel gratis ! Wij wensen u veel luister plezier. Met een muzikale groet van, het team van Hitradio Centraal FM.

Laat een berichtje achter in het gastboek van Hitradio Centraal FM.

  • Hit Radio Centraal FM.
  • High Definition 4K HD Stereo.
  • De beste Nederlandstalige hits.
  • 24 uur per dag non-stop.
  • De gevarieerde muziek mix,van oude en nieuwe Nederlandstalige hits.

digitaal stereo

Hitradio Centraal FM is te beluisteren in digitaal stereo dat is dus zonder ruis, kraak of andere onderbrekingen indien je een stabiele internet verbinding heb, kunt je luisteren via de links die aan de linkerzijde staan.