Welkom

Hartelijke welkom dit is Centraal Radio - de evenementenzender - Wij zijn de leukste Internet radio van Nederland. Met alleen maar het beste muziek van de afgelopen 30 jaar.

Centraal staat VOOR muziek

Centraal Radio zendt met name Nederlandstalige muziek uit in de hoogste geluidskwaliteit. Hiernaast kan je via onze verzoekje aanvragen dit mag van alles zijn ( Nederlands,top 40 of oldies) Wij zenden uit in 4K HD stereo in 320 Kbps. Dit wordt de nieuwe geluidsnorm die ook voor DAB+ zender geldt. Hiernaast hebben we ook een aantal stream met lagere geluidskwaliteit. Die is nog steeds de moeite van het beluisteren waard zijn. Dit zodat alle luisteraars mee kunnen luisteren. Dit kan via uw mobiel, WiFi of werk-netwerk is. U geniet van de mooiste muziek. Via Wifi is dat geheel gratis ! Wij wensen u veel luister plezier. Met een muzikale groet van, het team van Centraal Radio.

<target="_self">

Laat een berichtje achter in het gastboek van Centraal Radio.nl.

  • Centraal Radio.
  • High Definition 4K HD Stereo.
  • De beste Nederlandstalige hits.
  • 24 uur per dag non-stop.
  • De gevarieerde muziek mix,van oude en nieuwe Nederlandstalige hits.

digitaal stereo

Centraal Radio.nl is te beluisteren in 4K HD stereo dat is dus zonder ruis, kraak of andere onderbrekingen indien je een stabiele internet verbinding heb, kunt je luisteren via de links die aan de linkerzijde staan.